joi, 6 noiembrie 2008

Manichiura frantuzeasca




Simplitate si rafinament: manichiura frantuzeasca



Manichiura frantuzeasca reprezinta, poate, cel mai bine conceptul de "farmec al simplitatii". Aspectul unghiilor este natural, simplu si de efect, adaptandu-se oricarei situatii - indiferent daca esti la o intrunire de afaceri sau la o petrecere somptuoasa, manichiura frantuzeasca va conferi mainilor tale un aspect elegant si distins. Poate ca nu vei obtine rezultatul dorit din prima incercare, insa te asiguram ca merita sa perseverezi. Pentru colorarea unghiei (in partea superioara) se folosesc de obicei nuante de roz (cat mai deschis) sau alb, iar pentru restul unghiei, lac bej, roz sau incolor.
Curata unghiile cu un dizolvant bland (preferabil, unul care contine vitamine) si ajusteaza dimensiunea si forma in functie de gusturile tale;
Aplica oja alba, roz sau bej pe extremitatea superioara a fiecarei unghii. Incepe din margine, si "mergi" incet, ascendent, spre centru, unde te opresti si reiei procedura din partea opusa. Ar trebui sa obtii un efect de "litera U", pe care o vei completa "umpland" deschiderea "literei U".
Dupa ce oja s-a uscat, aplica pe intreaga suprafata a unghiei lac, a carui nuanta ramane la latitudinea ta. Posibilitatile de combinare sunt nelimitate - oja roz cu lac roz, oja bej cu lac incolor sau in aceeasi nuanta si asa mai departe. Pentru a te asigura ca vei colora unghia corect si uniform, iti recomandam sa folosesti benzile special destinate pentru manichiura frantuzeasca - sunt usor de folosit si iti permit sa separi perfect si in forma corecta suprafata unghiei care urmeaza sa fie colorata cu oja. O alta idee ar fi sa folosesti un creion alb pentru a demarca cele 2 zone ale fiecarei unghii. Pedichiura frantuzeasca Pentru maximum de eleganta si distinctie in timpul verii, este recomandabil ca manichiura si pedichiura sa se asorteze. In cazul de fata, ne referim la pedichiura frantuzeasca, mai usor de realizat decat ai crede si care va conferi eleganta si stil picioarelor tale. In principiu, regulile sunt similare celor despre care ti-am vorbit in cazul manichiurii frantuzesti. Tine cont, insa, ca va trebui sa folosesti exact aceleasi nuante si, pentru a te asigura ca aspectul unghiilor nu va fi compromis, evita sa te incalti timp de aproximativ 45 de minute.

Un comentariu:

  1. Mereu eleganta , mereu la moda , simplitate si efect , eu am optat mereu pentru acest gen de manichiura . ( andra4iubi@yahoo.com )

    RăspundețiȘtergere