duminică, 9 noiembrie 2008

Masajul senzual


Care este lucrul pe care toti, si barbati si femei, si-l doresc? Masaj. Intr-o lume ideala toti am beneficia de doua sedinte de masaj pe luna. Din pacate stam ca prost cu timpul si in plus, masajul profesionist este si destul de costisitor. Asa ca de multe ori trebuie sa ne multumim cu prestatia partenerului.

Cum nimeni nu vrea sa inceapa toate partidele de amor cu un masaj pe indelete, macar o data pe luna avem tot dreptul la sesiunea noastra de masaj.

Faceti cu schimbul, dar nu in aceeasi sedinta. Nu e nimic mai neplacut decat sa renunti la toate senzatiile acele placute numai pentru ca ti-a venit randul sa-i faci tu masaj partenerului.

Masajul senzual
Programeaza-l intr-o sambata sau o duminica cand ai mai mult timp la dispozitie. Inchide telefonul, televizorul, pune o muzica placuta, aprinde niste lumanari parfumate si asigura-te ca in camera e cald. Incearca sa creezi un ambient cat mai placut. In plus, ce poate fi mai incitant decat sa fiti amandoi dezbracati in timp ce va dezmierdati corpurile.

Telul ar fi sa petreci cam o ora jucandu-te senzual cu mainile pe corpul lui.

Intinde-l cu fata in jos si acopera cu prosoape toate partile pe care nu le masezi. Incepe prin a-ti turna in palme ulei pentru masaj sau pentru bebelusi. Nu-l aplica direct pe piele, este destul de rece. Apoi maseaza-l bland pe spate. Trece-i buricele degetelor foarte bland pe piele pentru a-l sensibiliza, si, de ce nu, a-l incita. Mai apoi treci la miscari mai ferme. Nu e nevoie sa fii o profesionista pentru a-l face sa geama de placere. Iata totusi cateva miscari pe care le poti incerca.

Cercuri

Descrie miscari circulare cu mainile, spre afara si indepartandu-te de coloana vertebrala. Executa cu mainile miscari in oglinda de fiecare parte a coloanei.

Lunecarea

Pune palmele pe parte de jos a feselor lui, cu palmele drepte si degetele directionate spre crestet. Folosindu-ti greutatea corpului, impinge mainile de-a lungul sirei spinarii cu degetele mari. Descrie mici miscari circulare pentru a detensiona muschii, mai ales in zonele incordate. Incearca, de asemenea, sa treci cu incheieturile degetelor mari de o parte si de alta a sirei. Senzatia e minunata, te asigur. In general, trebuie sa masezi mereu in sus, si indepartandu-te de coloana.

Asigura-te ca te ocupi de toate partile corpului, cu exceptia celor genitale… deocamdata. Maseaza-I spatele si abdomenul, nu exclude mainile, picioerele, posteriorul si pieptul. In prima jumatate de ora trebuie sa fie mai degraba ceva relaxant, decat sexi.

Dar apoi… atata-l fara mila. Trece-i mana printre fese si penis, freaca interiorul coapselor si partea inferioara a stomacului. Dar nu-i atinge penisul, oricat de mult ar vrea el sa i-l bagi in seama.

Dupa cel putin 45 de minute de mangaieri si presari este gata pentru piesa de rezistenta – un masaj erotic genital. Masajul genital exista de cateva mii de ani dar societate occidentala l-a descoperite abia recent si, desigur, l-a adoptat.

Aceste tehnici explicite sunt usor de invatat si pot sa te transforme peste noapte dintr-o amanta mediocra intr-una de genul: “Doamne! Ai fost incredibila!”. Cand vei ajunge sa stapanesti tehnica, te asigur ca partenerii n-or sa te uite cu una cu doua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu