miercuri, 19 noiembrie 2008

Tunsoarea si forma fetei

Vrei o tunsoare moderna, care sa se potriveasca stilului tau de viata si formei fetei?
Nu ezita sa incerci noi tipuri de tunsori sau sa intrebi un specialist despre ce ti se potriveste. Iata si cateva trucuri ca sa te faci remarcata.

Tunde-te astfel incat forma fetei sa fie in armonie cu coafura ta.

Daca ai fata in forma de inima, mai ascutita catre barbie si cu o frunte lata, opteaza pentru o tunsoare care sa dea efectul scaderii volumului in crestetul capului si spre zona urechilor. Prin adaugarea de bucle sau volum usor in zona barbiei poti obtine un efect de rotunjire. Suvitele de par aranjate pe obraji, in forma denumita generic “gherute” pot, de asemenea, ajuta la efectul de rotunjire.
Evita stilurile care oglindesc forma de inima, cum ar fi tunsorile foarte scurte, care iti lasa libera fata.

Pentru o fata in forma de diamant, nu trebuie sa ai volum nici in crestet, nici catre urechi, deoarece nu ar face decat sa sublinieze neregularitatile fetei. Ca sa iti rotunjesti forma, poti sa-ti dai volum in zona tamplelor, printr-un breton si o carare pe mijloc.

Daca forma fetei tale este rotunda, este indicat ca volumul parului sa scada pe laterale si in zona urechilor. Poti sa il umfli in zona paralela cu barbia sau chiar deasupra ei. Vei avea un effect garantat daca dai volum numai pe o parte. Este recomandat, de asemenea, sa nu iti tii parul in zona obrajilor.

Fata patratoasa necesita stiluri care sa iti rotunjeasca si sa iti indulceasca expresia. Bucle, varfuri intoarse si cateva suvite pe obraz pot ajuta in acest sens. O tunsoare care permite ridicarea parului este o idee buna. Poarta cararea intr-o parte si evita parul drept sau alungit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu