vineri, 7 noiembrie 2008

Sfaturi pentru tinerele domnisoare

Intr-o relatie armonia este esentiala. Pentru a evita starile conflictuale va propun sa incercati urmatoarele tactici. Se stie ca cel mai destept cedeaza...

1. Daca vine suparat. Lasa-l in pace. Nu-i pomeni ca ti-a murit pisica, ca pustiul a luat nota mica la romana, etc. Nu turna gaz peste foc ! Cauta sa-l impaci prin dragalasenie, atentie.
2. Daca intarzie. Mancarea s-a sleit. Nu-l intreba: "Unde ai stat pana acum?"
Daca e preocupat, lucreaza la ceva, studiaza. Nu-l deranja din 5 in 5 minute, intrebandu-l:"Nu vrei o cafea?" sau "Unde ai pus calcatorul?" etc. In schimb deschide usa fara zgomot si aseaza-i alaturi cafeaua, apoi dispari.
3. Daca e incapatanat inchide discutia si asteapta momentul prielnic. Atunci roaga-l sa-ti faca o favoare. El va ceda zambind.
4. Daca vrea sa plece in oras singur. Rar, dar se poate intampla. Nu-l intreba unde se duce si cu cine se vede. Daca e sincer, va spune acest lucru nesilit, iar daca il caracterizeaza nesinceritatea, de ce sa-l intrebi? O femeie inteligenta tine minte ca uneori barbatilor le place sa stea de vorba la o bere. Bineinteles, cu alti barbati.
5. Daca e atotstiutor lasa-l in pace. Evenimentele vor dovedi o data si o data ca "poate" si el sa greseasca. Sa nu i-o reprosezi public. Nici macar intre 4 ochii. El s-o recunoasca singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu