luni, 10 noiembrie 2008

Genele false - indrazneste

Genele false un accesoriu nu foarte utilizat inafara podiumurilor.
Din cand in cand din dorinta de a avea ochii mai mari putem incerca la un salon sau de ce nu acasa, sa ne punem gene false.
Nu trebuie ca noul look sa fie copiat in intregime ca cele purtate de modele pe scena, pentru ca acel look este putin teatral.
Alegerea modelului este cea mai importanta etapa!
In privinta alegerii am o singura remarca de facut: calitatea trebuie sa primeze!
Daca ti-ai ales modelul dorit nu trebuie decat sa fii perfect curata pe maini si fata. Aplici la baza genelor solutia din pachet, astepti pana cand devine lipicioasa, pentru a putea aplica noile tale gene.

Gene colorate!

Daca peste tot vorbim de culoare, cele mai noi aparitii pe scena sunt rimelurile colorate. In mod special cel alb a facut senzatie!

Evidentiaza-ti privirea cu multa culoare!

Daca optezi pentru gene colorate, atunci renunta la farduri de ochii in culori puternice.
Mentine un echilibru ca imaginea sa fie una buna pentru privirea celorlalti din jurul tau.

Procesul de aplicare este foarte simplu, insa trebuie sa exersezi putin pentru a obtine un rezultat cat mai aproape de perfectiune.
Dupa ce iti alegi modelul, asigura-te ca se potriveste genelor tale naturale. Cu ajutorul unei periute, curbeaza-ti genele, apoi aplica solutia de fixare speciala la baza genelor false. Lasa-le apoi sa se usuce, iar in momentul in care solutia devine lipicioasa, aplica genele false pe genele naturale.
Preseaza usor pe mijlocul genelor, apoi continua pana inspre margini. Dupa ce te asiguri ca sunt fixate bine, asteapta cateva minute, dupa care poti aplica un liner lichid, avand grija sa nu existe nici un spatiu intre linia trasata de tine si genele false.
In privinta genelor false, nu trebuie facut rabat de la calitate. Aici conteaza foarte mult pretul si marca. Unele dintre cele mai avizate marci in domeniu sunt MAC, Ardell si Shu Uemura, ultimele fiind si cele mai costisitoare.
In privinta solutiei de fixare, Duo se situeaza printre cele mai eficiente. Si in aceasta privinta trebuie avuta mare grija, deoarece unele solutii, pot afecta ochii, cauzand iritatii si alergii.

Iti prezint mai jos o lectie practica de aplicare a genelor false. Sper sa iti fie de folos. Astept comentarii.

Un comentariu: