marți, 25 noiembrie 2008

Look de petrecere.


Zilnic suntem preocupate de efectuarea machiajului, de asortarea accesoriilor cu tinuta si de vestimentatia pentru a doua zi, insa cand primim invitatie la o petrecere, intram in panica deoarece nu stim exact ce stil de machiaj sa adoptam, ce haine sa purtam si ce accesorii sunt potrivite.

Fie ca este vorba de o invitatie acasa, la ziua unui prieten, fie ca mergem intr-un club, un bar sau chiar la petrecerile firmei la care lucram, machiajul, accesoriile si look-ul pe care-l adoptam sunt foarte importante.

De aceea, iti ofer cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci cu succes peste aceste dileme:

Intereseaza-te ce fel de petrecere este si mai ales, incearca sa afli ce vor purta ceilalti invitati.

Cu o seara inainte de petrecere, hotaraste-te cu ce o sa te imbraci si probeaza din nou tinuta. Este posibil ca aceasta sa nu ti se mai potriveasca la fel de bine ca ultima data cand ai imbracat-o, iar daca vei remarca acest lucru din timp, vei avea posibilitatea sa te hotarasti asupra altei tinute.

Alege un ruj potrivit culorii pielii tale. Se stie ca rujul rosu este ideal pentru o tinuta de seara, insa acesta nu se potriveste oricui. De aceea, incearca sa alegi culorile care iti pun cel mai bine in valoare frumusetea, fara a parea exagerata.

Ilumineaza si creaza un punct focus fie asupra ochilor, printr-un machiaj extravagant, fie asupra buzelor. Daca alegi pentru buze rujul rosu, un machiaj simplu si natural va fi suficient.

Alege un parfum delicat, cu o aroma subtila si incearca sa nu consumi usturoi in seara cu pricina, caci nu vrei sa remarce acest lucru orice persoana cu care vei intra in contact.

Umple cada cu apa, adauga spuma sau sare de baie si relaxeaza-te inainte sa pleci la petrecere. Astfel, te vei elibera de stresul cotidian si te vei distra mult mai bine.

Pentru par, alege o coafura eleganta si usor de realizat. Iti poti lasa si parul liber daca o astfel de coafura te avantajeaza.

Daca nu te simti confortabil in rochie, nu este obligatoriu sa porti una. Poti alege o pereche de pantaloni eleganti si un top, pe care sa le pui in valoare folosind accesorii adecvate.

Nu exagera cu accesoriile! La o petrecere de orice gen, "less is better".

Nu uita nici de unghii. Pe langa faptul ca va trebui sa ai o manechiura impecabila, nu uita sa folosesti si oja sau lac pentru unghii.

Daca urmezi acesti pasi, este imposibil sa nu ai parte de o petrecere reusita in care vei avea parte de toata admiratia pe care ti-o doresti.

Ti-am ales cateva dintre tutorialele mele preferate pentru a va da o idee asupra unui look de petrecere.

Fii seducatoare cu pink smokey-eyes



Glossy green look



Blue princess


Sweet retro


Vamp style


Deep green

Gold and rose explosion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu