vineri, 7 noiembrie 2008

Bunele maniere....in pat..

Bunele maniere nu se aplica numai relatiilor cu cei din jurul nostru si felului cum ne comportam in societate, ci si sexului. Manierele sunt esentiale in dormitor daca vrem ca sexul sa fie placut si satisfacator. Iata in continuare cateva din lucrurile pe care trebuie sa le sti dspre eticheta de dormitor.

Amandoi aveti dreptul la pozitia preferata
Fireste, puteti experimenta si incerca pozitii noi, dar e bine de stiut ca atunci cand vreti pur si simplu sa fiti satisfacuti, amandoi aveti dreptul la pozitia sexuala preferata. Dar, avand in vedere ca ei nu prea mai pot continua odata ce au avut orgasmul, esti avantajata si poti cere dreptul de a fi prima la rand.

Este politicos sa mimezi orgasmul?
Pai probabil ca de aceea o si faci, din politete, ca nu vrei sa-i strigi in fata ca nu e in stare. Dar, intr-o relatie cel mai bine ar fi sa fiti sinceri unul cu celalalt si sa cautati metode de a rezolva aceasta problema in loc sa o perpetuati. Daca el crede ca face bine ce face nici nu o sa incerce altfel.

Sexul oral trebuie sa fie reciproc?
Daca vrei sa primesti trebuie sa mai si dai. O femeie nu ar trebui sa se multumeasca doar sa ofere, ci si sa primeasca. Iar reciproca este valabila.

Ce este mai politicos? Sa inghiti sau nu?
Aici chiar nu mai este o chestie de politete. Daca nu vrei nu o faci si punct. El ar trebui sa inleleaga. De multe ori insa, intr-o relatie serioasa iti poate face placere. Daca totusi nu vrei sa inghiti te poti duce frumos pana la baie sau poti avea un prosop alaturi pentru a o elimina discret.

Dupa sex oral, il saruti?
Daca te astepti ca el sa-ti faca sex oral iar el vrea sa te sarute dupa, politicos ar fi s-o faci. Daca insa chiar nu vrei, il poti sterge intai ca si cum te-ai juca cu degetele pe buzele lui.

Cu igiena cum ramane?
Intotdeauna este frumos sa fi curat si nu te sfii sa-i spui partenerului tau ca trebuie sa faca un dus inainte sa continuati. Daca totusi nu vrei sa fi atat de directa, cea mai buna solutie este sa-l inviti in dus cu tine.

Ai fost testat?

Cum poti incepe o discutie atat de delicata? Probabil ca nu sunt metode ideale si cel mai bine este sa fi directa. Daca nici tu nu ai fost testata atunci nu ai dreptul sa i-o ceri lui. Daca da, explica-i ca este un lucru foarte important pentu tine, ca te temi de HIV, si ca ai prefera sa asteptati pana ce este si el testat.

Cine este responsabil cu prezervativele?
Frumos ar fi ca cel ce il poarta sa il si aduca. Dar cum nu te poti baza intotdeauna pe ei, o femeie desteapta are intotdeauna unul, pentru orice eventualitate, si nu ii este teama sa-i spuna partenerului ca trebuie sa-l poarte.


Ce poti sa faci daca miscarile lui nu te ajuta?
Ni se intampla tuturor, el face ceva ce tie nu-ti place dar nu stii cum sa-i spui. Depinde de cat de bine il cunosti si de cat timp sunteti impreuna. Decat sa-i spui unde greseste, mai bine ii spui ce face bine. Este foarte probabil ca il va repeta. Sau pur si simplu ceva de genul “O, ce bine e, doar putin mai sus”.

Ce se intampla daca dupa sex nu vrei sa-l mai vezi?
Cel mai bine este sa-i spui. Vechea tactica “nu-l sun, nu-i raspund la telefon” este puerila si total nepoliticoasa. Arata-i putin respect si explica-i ca vrei sa ramana doar o aventura de o noapte.

Care este comportamentul adecvat dupa sex?
In nici un caz sa spui multumesc si imediat sa te ridici sa pleci. Politicos ar fi sa pasterzi apropierea cateva minute, dupa care poti sa faci ce vrei.

Ai dreptul sa ramai sa dormi dupa o partida de sex fara obligatii?
Ar trebui sa-ti dai seama de asta din felul in care el se comporta dupa. Daca da semne ca ar vrea sa ramai o poti face. Altfel cel mai bine e sa pleci pentru a evita sa-l auzi pe el spunand “M-am simtit bine dar stii, trebuie sa ma trezesc devreme maine”. Ideal ar fi sa puteti discuta despre asta.

Ce ar trebui sa iei in considerare daca il inviti la tine?
Sa ii oferi macar un pahar de apa. Dupa ce ati facut sex s-ar putea sa vrea sa foloseasca toaleta si ar fi frumos sa-i oferi un prosop, sau sa te asiguri ca e liber, in cazul in care nu locuiesti singura. La sfarsit, nu sta in pat asteptand ca el sa paraseasca camera. Politicos este sa-l conduci macar pana la usa apartamentului

Un comentariu:

  1. Nu m-am gandit ca pot exista bune maniere in pat si dupa ce am citit m-am gandit ca e normal,chiar ar fi foarte bine daca am aplica bunele maniere si in pat,poate am fi mai multumiti,ne-am mai ntelege mai bine.Am citit lucruri pe care le stiam,insa m-au facut sa le vad altfel.Vorbind in general,daca am aplica bunele maniere in viata de zi cu zi ne-am imbunatati simtitor calitatea traiului,sa ne amintim de anii 60-70,ce eleganti,politicosi si sentimentali erau..si nu se punea accentul pe partea materiala a vietii,sigur ca si ei erau stresati si munceau mult.
    Noi ne gandim la viitor si uitam sa traim prezentul.
    Iuliana Euronik2002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere