duminică, 1 martie 2009

Look de diva



Iata cateva trucuri simple, la indemana fiecareia dintre noi, care va vor ajuta sa aveti o privire mai patrunzatoare, de diva, de-a dreptul cuceritoare:

1. Aplica un fard de ochi in nuanta deschisa de la linia genelor pana la terminarea pleoapei. Ai grija sa nu depasesti linia acesteia.

2. Defineste pliul pleoapei folosind o nuanta de fard putin mai inchis. Cu cat e nuanta mai inchisa, cu atat look-ul este mai dramatic.

3. Pentru a evidentia ochii, aplica un punct de fard deschis in coltul interior al fiecarui ochi.

4. Cand alegi nuanta de fard de ochi, tine minte ca nuantele pastel vor oferi un look de zi, pe cand cele mai inchise vor dramatiza aparitia.

5. Poti incerca 3 nuante de fard de ochi: deschis, mediu si inchis. Nuanta inchisa o aplici de-a lungul liniei genelor, nuanta medie pe pleoapa, iar cea deschisa pe arcada, pana la linia sprancenelor.

6. Daca ai probleme cu aplicarea eyeliner-ului, incearca aplicarea cu varful lui a mici puncte, intre gene.

7. Pentru un look de seara, aplica mascara o data, asteapta sa se usuce bine si mai aplica inca o data. Va ajuta sa separe genele si le va alungi si mai mult.

8. Nu pompa peria de mascara in tub. Astfel, peria forteaza sa intre aer in tub si se va usca mai repede. Mai degraba invarte peria usor in interiorul tubului.

9. Pentru a avea sprancene perfecte, piaptana-le in sus, spre frunte, si taie firele mai lungi. Apoi, mai piaptana-le o data in pozitia lor naturala.

10. Foloseste gel de sprancene pentru a evita "ciufulirea" lor.

Acum ia o oglinda si priveste-te. Multumita, nu-i asa?

Iti prezint cateva lookuri care sa te inspire:


Fii vedeta petrecerii





Un look glamour inspirat de Gwen Stefani






Cristina Aguilera - o privire dramatica





Misterioasa ca Penelope Cruz


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu