luni, 28 decembrie 2009

Fii stralucitoare de revelion

Noaptea de Revelion este noaptea trecerii dintre ani, asa ca trebuie sa fii frumoasa, plina de vitalitate si stralucire.


Indiferent ce tip de vestimentatie alegi, ce tip de machiaj sau coafura, este important sa te simti bine in pielea ta.
Nu uita sa aplici un fixativ special, sa aplici un ruj special, de durata, pentru a rezista la numeroasele saruturi.
Pentru a-ti imbunatati rujul, pentru a-l face sa reziste mai mult, aplica putina pudra pe buze inainte de a aplica rujul sau amesteca putin ruj cu putina pudra cu ajutorul unei pensule.
Pentru a impiedica rujul sa se imprastie, contureaza-ti buzele cu un creion.
Dupa ce aplici oja, aplica un lac de unghii incolor, pentru a le da stralucire unghiilor.
Pentru a mirosi frumos toata seara, aplica parfum la incheieturile mainilor, in spatele genunchilor si la glezne. Acolo va rezista cel mai mult. Poti sa aplici putin parfum si pe coafura.
Pentru ca parfumul sa reziste toata noaptea, aplica putina crema de zi sau o lotiune pe gat si incheieturi inainte de a aplica parfumul. Principiul este simplu: parfumul dureaza mai mult pe o suprafata uleioasa.
Cerceii mari sunt la moda . Din moment ce ii vei purta intreaga seara, pulverizeaza putin parfum pe lobul sau alcool pe lobul urechii inainte de a ii pune. Vei fi capabila sa ii porti sau sa ii suporti mai mult timp.
Daca fumul de tigare iti irita ochii, inainte de a te duce la petrecere aplica doua felii de castravete pe ochii.
Iti sugeram sa nu te duci la culcare fara a-ti indeparta mai intai machiajul. Altfel, tenul tau va suferi consecintele. Dimineata urmatoare cand te vei trezi, bucura-te de momentele de pace pentru a te relaxa. Mananca multe fructe proaspete, si supa de legume, bea suc de fructe, bogat in vitamine si minerale.
Avand in vedere ca ai petrecut toata noaptea, cu siguranta ai cearcane sub ochi - dar trebuie sa arati fresh si stralucitoare. Fa-ti o baie calda, aplica-ti o lotiune si stai in pat.



Iti prezint mai jos cateva variante de look pe care le poti adopta de revelion:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu