sâmbătă, 19 decembrie 2009

Cum ne machiem de sarbatori?




machiaj_pentru_sarbatory_cover_1.jpgIata ca a venit si iarna.

Cum ne machiem de sarbatori? Fie ca le petreci in club, acasa cu familia,la un restaurant luxos din tara sau de peste hotare sau pur si simplu intr-o cabana de munte cu prietenii, machiajul tau trebuie sa fie cu totul deosebit. Iata cateva propuneri pentru aceste evenimente importante din viata ta.

In club:
De obicei machiajul de club este sinonim cu extravaganta cu atat mai mult cat sarbatoresti un eveniment important in seara cu pricina. Pentru aceasta locatie eu recomand machiajele in culori intense, glitter, strassuri, rujuri stralucitoare si neaparat atitudine de star.
Iata cateva propuneri pentru o seara magnifica in club:

in_club_3.jpg


























La restaurant Un machiaj clasic este cel mai potrivit pentru o seara intr-un restaurant select. Tusul de ochi negru si rujul rosu sunt considerate must asortate evident la little black dress.
Daca rosul nu este culoarea ta preferata poti opta pentru cat eyes in nuante aurii si buze nude.

la_restaurant_1.jpg































Acasa Un machiaj simplu, discret, fresh: alegerea perfecta in cazul in care preferi sa ramai acasa cu familia si nu vrei sa stai prea mult cu grija machiajului ce trebuie retusat. Foloseste culori sidefate in tonuri ce se contopesc cu nuanta pielii tale, cum ar fi aramiu, ruginiu, auriu, roz-bej, piersica sau corai.


acasa_2.jpg























Mai jos vei gasi cateva sugestii de machiaj:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu