duminică, 22 noiembrie 2009

Palariile sunt inca HOT


Cum toamna s-a instaleaza treptat si serile racoroase si-au reintrat in drepturi, iti recomandam un accesoriu über cool, ce te va scoate din anonimatul maselor de femei copiate la indigo: palaria.

Fara doar si poate un element vestimentar dintre cele mai vechi, care este rolul palariei in secolul 21? Nu mai putem vorbi de protectie contra ploii, pentru ca cel mai des mergem cu metroul sau masina; nici nu mai putem spune ca palaria e indispensabila unei femei elegante, intrucat eleganta capata alte conotatii acum fata de secolele sau deceniile trecute.

Putem aduce insa cateva argumente imbatabile accesorizarii tinutelor tale cu palarii bine-alese:

* Stilul tau va fi proaspat si original. Nu vezi multe femei care poarta palarii in zilele noastre, nu-i asa? (Acum, daca esti genul mainstream si adori ghetele de vara din dantela ce au impanzit Bucurestiul in ultimele luni, s-ar putea ca acest argument sa nu fie chiar pe gustul tau – treci la urmatorul motiv pentru care merita sa incerci o palarie!)

* In zilele acelea delicate – cunoscute in tarile anglofone si sub numele de bad hair days – in care parul tau arata pleostit, electrizat, tocit sau deshidratat (oricum, numai bine nu!), palaria iti va fi un prieten binefacator. Cam ca o ciocolata calda cu frisca intr-o zi ploioasa. ;)

* Palariile sunt cool! Asorteaza o palarie fedora la o tinuta casual chic si vei obtine un efect miraculos de coolness. Poarta o rochie vintage din tweed si o palarie cu pene si le vei aduce aminte tuturor de Robin Hood. Combina un outfit sobru, stil office, cu o palarie rosie si vei epata prin feminitate. Posibilitatile sunt nenumarate! Un sfat prietenesc: evita palariile cu animal print – inspira kitsch si par accesorii de fata batrana & disperata.

* O palarie bine aleasa va conferi oricarei femei un aer misterios si acea aura de je ne sais quoi.

Iata preferatele mele:


Iar doamnelor mai nonconformiste le recomand colectia 2009-2010 Alexander McQueen


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu