sâmbătă, 24 octombrie 2009

Cele mai HOT tendinte ale toamnei 2009



Cum orice fashionista constiincioasa isi pregateste din timp garderoba pentru sezonul urmator (chiar si cumparand de la reduceri – da, se pot gasi piese vestimentare cu un pas inaintea modei la reduceri!), astazi iti impartasim lista esentiala a pieselor must have pentru toamna 2009! Am ales piese cheie, ce iti vor reimprospata tinutele fara cheltuieli extravagante si ce pot fi adaptate cu usurinta aproape oricarui stil vestimentar. Pentru ca tu sa fii fabuloasa in fiecare zi!

1. UMERI SUPRADIMENSIONATI

Probabil cel mai cool si mai versatil obiect de imbracaminte va fi sacoul, preferabil barbatesc si cu umerii supradimensionati. Ideea de baza pare sa fie: daca este masura ta, arunca-l!

2.PIELEA

Indiferent ca este vorba de o fusta, jacheta sau leggings, un articol din piele (sau piele ecologica) trebuie sa existe in garderoba ta in toamna-iarna 2009. Toata lumea pare sa cada de acord ca must-have-ul absolut al sezonului este geaca de motociclist. Personal am pus ochii pe o pereche de leggings precum cei din show-ul toamna-iarna 2009 Alexander Wang. Geaca de biker e bifata deja.

3. CATIFEAUA

In mod normal, cand aud cuvantul “catifea” stramb din nas dispretuitor gen “sunt inca prea tanara pentru asa ceva”. Si totusi nu pot sa nu observ o obsesie a colectiilor toamna-iarna 2009 pentru materialul considerat invechit de catre mine. In culorile pietrelor pretioase si a bijuteriilor vintage, catifeaua se regaseste mai ales in rochii dar si in incaltaminte.

4. TRICOTAJELE

Cu cat mai mari cu atat mai bine! Rochii, fuste, fulare, colanti, manusi … absolut orice numai tricotat sa fie. Puloverele voluminoase punk-rock purtate ca atare sau ca rochii mini peste colanti sunt cea mai buna alegere pentru o tinuta cool dar care nu lasa impresia ca te-ai straduit prea tare.

5. SALOPETELE

Au facut furori in sezonul Primavara-Vara 2009, raman in top si pentru Toamna-Iarna 2009-2010, schimbandu-se doar materialele cu unele mai adecvate pentru anotimpul rece. Salopetele din materiale pretioase devin o varianta interesanta si pentru tinutele de seara.



Culorile sezonului toamna-iarna 2009-2010

Si nu in ultimul rand, sa vorbim despre CULORI! Ei bine, se pare ca nu avem prea multe de vorbit pentru ca obsesia sezonului toamna-iarna 2009 pare sa fie negrul – negru … si daca nu e negru atunci sa fie aproape negru (ok, sunt rautacioasa, recunosc ca este vorba despre gri).
Combinatii favorite: negru + culori puternice (rosu, galben, roz fluorescent).



Urmareste-le pe Katrina Szish si Maggie Rodriguez comentand trendurile impuse de designerii aflati la Saptamana Modei de la New York

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu