joi, 22 ianuarie 2009

Tunsorile anului 2009



Daca iti place sa fii in centrul atentiei, preferi sa porti numai haine trendy, nu poti sa ignori coafurile in voga din acest sezon.


Optiunile sunt nenumarate: extrem de scurt, foarte de feminin, iar pentru cele mai conservatoare regasim si bobul dar si o imagine romantica de sirena.

Bobul scurtat si stilul pixie

Cele care au adoptat stilul bob in 2008 si vor sa fie in tendinte si in 2009, trebuie fie sa-si lase parul sa creasca, fie sa adopte o tunsoare ceva mai extrema. Aici apar in lumina reflectoarelor bobul scurtat si stilul pixie care sunt perfecte pentru sezonul de primavara/vara 2009, dar mai greu de adaptat pentru toamna/iarna 2008-2009. Katie Holmes şi Agyness Deyn reuşesc să stilizeze cel mai bine această tunsoare.

Bobul scurtat este extrem! Nu e nici pixie, nici bob. Scurtat peste tot si cu un breton foarte franjurat, aceasta tunsoare este recomandata acelora care au multa incredere in sine. Aceasta tunsoare atrage atentia si este si mai perfecta in combinatie cu blondul platinat, care este culoarea momentului. Victoria Beckham conduce detaşat în topul promotoarelui acest trend pe care ştie cum să-l evidenţieze, iar Eva Longoria l-a adoptat şi ea.



Parul lung
Extensiile, parul foarte lung sau ondulat usor sunt tendintele oferite pentru acest an. Daca pana acum erai sclava placii de indreptat parul, afla ca nu mai ai nevoi de ea! Se poarta parul cu volum, ondulat, eventual tuns asimetric. Fie ca preferi parul strans, fie ca obisnuiesti sa-l lasi liber, asigura-te ca nu sta lipit de scalp…Sienna Miller a adoptat acest stil de sirena.


Emo

Cine ar fi crezut ca nebunia emo va influenta si stilistii? Cea mai dorita tunsoare este definita de suvite bine filate foarte lungi numai in partile laterale, alaturi de trepte care pornesc din crestetul capului la spate, pentru mult volum si breton asimetric care sa nu depaseasca barbia in lungime. O tunsoare tinereasca, asimetrica care necesita o intretinere atenta si mult curaj.




Culori la moda in 2009

In 2009 este in trend parul vopsit in tonuri calde, deschise. Daca esti bruneta poti opta pentru o coafura cu suvite rosii sau castanii. Nu te avantajeaza suvitele? Te poti vopsi folosind o nuanta castaniu-ciocolatie sau cafenie. Daca esti blonda si vrei o schimbare de look incerca o vopsea cu un ton sau doua mai deschisa decat culoarea ta initiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu