duminică, 25 ianuarie 2009

Invata arta seductiei


O privire aruncata pe sub gene, o atingere intamplatoare, mirosul ametitor al parului... si el e pe cale sa-si piarda capul.
Arta seductiei are trucurile ei, care va ajuta sa treziti pasiunea. Fiecare percepe lumea inconjuratoare in felul sau. Natura ne-a inzestrat cu cinci simturi: vazul, auzul, mirosul, gustul si pipaitul.. Dar fiecare om se foloseste de ele in mai mare sau mai mica masura.

Pentru unele persoane este important sa vada totul cu ochii lor, altii percep mai bine imaginile auditive sau se orienteaza spre simturile tactile. Relatiile de dragoste nu sunt o exceptie. Pentru a gasi repede drumul spre inima iubitului tau, ar trebui sa incerci sa descoperiti ce tip de perceptie il caracterizeaza. Iar pentru aceasta, nu trebuie decat sa-l asculti cu atentie atunci cand vorbeste.

Expresiile pe care obisnuieste sa le foloseasca in mod curent va vor indica ce tactica de seductie ar fi mai potrivit sa alegeti. Persoana care foloseste des expresii de tipul: "asculta", "suna bine", "e ceva nemaiauzit", "pe un ton inalt", percepe lumea cu precadere prin intermediul auzului. Mai mult ca sigur, iubitul tau este meloman, un interlocutor placut, capabil nu doar sa sustina o discutie interesanta, ci sa-si asculte cu rabdare si interes partenerul de dialog. Arma ta principala este vocea, care trebuie sa fie calma, catifelata, iar rasul delicat, cristalin.
Bineinteles, complimentele tale ii vor face o mare placere. Totusi, e bine sa pastrezi simtul masurii. Nu uita ca el are un auz fin, muzical si sesizeaza cu usurinta orice nota falsa. Pentru o atmosfera romantica, iubitul dvs. are nevoie de muzica linistita, in surdina.
Pe de alta parte, o plimbare in doi pe inserat, insotiti de trilurile mierlelor sau privighetorilor va vaea si ea un efect magic.
Insa efectul maxim poate fi obtinut prin sex la telefon. Cu cat esti mai priceputa sa utilizezi toata gama de intonatii si suspine, cu atat vor fi mai senzuale tablourile create de imaginatia lui.

Cel care foloseste expresii tipice ca : "esti o dulceata", "pe gustul meu", "experienta amara", "ma intoarce pe dos", este o persoana rafinata. Cele mai importante senzatii pentru el sunt gustul si mirosul. El se pricepe la vinuri si cunoaste toate restaurantele unde se mananca bine. Accepta experimentele numai in baza bunului gust. Pana si simplul miros al apei de colonie a iubitului dvs. este ametitor. Imbracamintea de efect si discutiile placute nu-l vor impresiona, acest romantic viseaza la aventuri palpitante, de neuitat. Trebuie sa fii plina de inventivitate, trebuie sa-l uimesti. Lasa-ti inhibitiile la o parte, fii senzuala, imprevizibila, propune-i tehnici sexuale exotice.

Nu uita de forta magica a parfumurilor. Il vor face sa se cufunde intr-o dulce uitare. Expresii tipice ca: "ei, vezi", "ia uite", cat vezi cu ochii", denaot ca iubitul tau este acel gen de barbat care iubeste cu ochii. Are un foarte dezvoltat simt al esteticului. Isi formeaza parerea despre reprezentantele sexului frumos bazandu-se pe prima impresie. Asa ca de acum trebuie sa arati intotdeauna impecabil. Lenjerie de dantela sexy de toatye culorile, neglijeuri semitransparente, topuri seducatoare, pantofi cu toc - aceasta trebuie sa fie baza garderobei tale.


Cea mai buna metoda de a trezi pasiunea barbatului iubit este sa-l inciti ca la carte. Dezgoleste-ti din intamplare un umar, uita sa inchizi usa cand te schimbi. Iar miscarile senzuale sau un mic striptease il vor convinge ca esti femeia viselor lui.

Barbatii care folosesc expresii de genul: "si-a facut-o cu mainile lui", "m-au trcut toti fiorii", "nimic nu-l atinge", sunt barbatii care se bazeaza inainte de toate pe simtul tactil. La inceput, un astfel de barbat poate parea cu picioarele pe pamant, ba chiar un materialist inrait. E un om asezat si cantareste bine argumentele pro si contra inainte de a lua o decizie. Pe un asemenea om va puteti baza intotdeauna, pentru ca el nu face greseli. Barbatii care apartin acestui gen apreciaza siguranta. Permite-i sa fie el cel care da tonul in relatia voastra. Si nu ceda prea usor farmecelor lui, pentru ca el are nevoie sa simta ca si-a castigat prin lupta laurii invingatorului.

Retine: sexul rapid, extrem nu este genul lui. Aveti in fata un amator de placeri prelungite, care s-a obisnuit sa guste placerea simturilor la maximum. El are nevoie de un cuibusor placut, de cearsafuri de matase, lumina difuza si, bineinteles, de mangaieri prelungi, de imbratisari tandre si atingeri tulburatoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu