vineri, 19 decembrie 2008

Look-ul anului 2009

Tendintele anului 2009 sunt pline de savoare, de feminitate dar si de un mister sculptat in jurul femeilor puternice si seducatoare. Tenul trebuie sa fie perfect, neted, natural, buzele neaparat rosii, ochii se vor machiati in acelasi tendinte smoky, iar produsele folosite trebuie sa fie cat mai naturale.

Misteriosul negru Culoare anului viitor nu va fi culoare, va fi negru. Aspectul glamour rock este desenat de ochii in machiaj smoky, alaturi de un ten deschis si de buze stralucitoare. Dramatismul negrului este usor de folosit, insa necesita atentie la aplicare si existenta unor farduri de rezerva in nuante de gri care sa strapaneasca forta neimblanzita a acestuia.

Pasionalul rosu Daca preferi sa evidentiezi buzele, si nu ochii, atunci confirmam ca anul 2009 se va concentra pe buze in culori aprinse din spectrul rosului: nuante de violet, de cireasa, purpuriu si aramiu. Tonurile oscileaza intre ultra-mat si super stralucitor. Singura regula, pentru astfel de nuante aprinse, este sa ai grija la aplicare, sa nu depasesti conturul buzelor iar culoarea sa fie uniforma.

Gene seducatoare Urmeaza un an important pentru mascara. Noi formule, noi tehnici de aplicare si un design high-tech vor oferi ocazia genelor sa seduca, printr-un aspect impecabil care va dainui intreaga zi.

Machiaj mineral Produsele de machiaj minerale si-au facut intrarea pe piata in 2008 sub forma de pudra si fond de ten. Se pare ca in 2009 ne vom putea bucura si de mascara si gloss-uri minerale. Aceste produse avansate, prietene bune cu tenul, nu contin conservanti sau parfum si sunt mult mai usor de aplicat.

Natural & Metalic Se pare ca aspectul nude nu pierde din teren nici in 2009. Tenul trebuie sa-si pastreze naturaletea, insa naturaletea lui trebuie sa straluceasca. Nuantele de nude se combina inedit cu atingerile delicate ale nuantelor metalice cu straluciri timide pentru un aspect chic.

Obraji trandafirii In ceea ce priveste pometii, concentrarea maxima este pe nuantele trandafirii, insa nu cele ale papusilor rusesti. Trebuie sa alegem un blush in nuante calde, cu o textura usoara si delicata. Se aplica mai intai cu o perie mare pe tot obrazul, apoi cu o perie mai subtire se scot pometii in evidenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu