joi, 6 august 2009

Ce trebuie sa faci pentru a nu fi catalogata o pitipoanca

Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine si incearca prin totul felul de metode sa atraga privirile barbatilor. Totusi, ai grija! Cu siguranta, nu ti-ar placea sa fii catalogata drept pitzipoanca!
Ce trebuie sa faci pentru a nu fi catalogata drept pitzipoanca!
Pitzi (o forma de alint) este o femeie/ fata care nu are gusturi in niciun domeniu, sau mai degraba da dovada de prost gust, este kitsch, adica se imbraca foarte "extravangant", se machiaza strident si adora locatiile extrem de scumpe, desi de cele mai multe ori nu are bani nici sa treaca strada. Insa face senzatii cand apare cu o geanta Armani, originala sau falsa in functie de remuneratie, capatata de la iubitul ei . Ca sa nu fii inclusa si tu in categoria "pitzipoanca" ia in calcul urmatoarele:

1. Mare atentie la machiaj!
Ai foarte mare grija la machiaj daca vrei sa te diferentiezi de pitzipoance, pentru ca acesta este unul dintre caracteristicile acestor tipuri de femei. Atentie la cantitatea pe care o folosesti cand te machiezi. Fondul de ten poate fi cel mai bun prieten al tau, care iti acopera anumite inperfectiuni ale tenului, dar nu folosi jumatate de tub odata. In concluzie, nu exagera cu make-up-ul! Cu cat este mai putin, cu atat este mai dragut - pentru tine, dar si pentru cei care te privesc. Nu iti mai impopotona fata cu tot felul de produse cosmetice si nu apela in fiecare zi la gene false. Pe scurt, nu exagera!

2. Haina il face pe om? Da!
Mare grija la felul cum te imbraci! Spune un "NU" hotarat paietelor in timpul zilei. Nu te imbraca prea colorat, evita hainele cu inscriptionari aurii sau argintii, in special cele ale "renumitelor" case de moda. Daca esti mai “dotata” (sani, fund, picioare lungi, talie marcata, buric frumos etc.) nu scoate in evidenta acest lucru intr-un mod ostentativ. Formele se vad si prin hainele nu foarte mulate sau decupate, iar cine are ochii formati fii sigura ca te va observa.

3. Nu exagera cu accesoriile!
Femeilor le plac bijuteriile din aur. Nu e nicio problema, dar nu trebuie sa te incarci ca un brad de Craciun cu toate accesoriile pe care le ai in casa. Putin inseamna mult asa ca, daca vrei ca toata lumea sa fie cu ochii pe tine renunta la cerceii covrigi si alege bijuterii cat mai simple si poarta in fiecare zi alta.
Si, atentie!, daca iti pui tot aurul din casa pe tine, poti sa fii asaltata de raufacatori care sigur nu iti vor aprecia frumusetea.

4. Fotografii compromitatoare
Iti place sa fii fotografiata, dar chiar trebuie sa iti evidentiezi buzele in asemenea hal? Fii naturala, nu te mai fotografia in baia clubului in care ai fost sambata si daca ai facut-o nu le mai posta pe diferite site-uri. Nimeni nu te va aprecia mai mult pentru ca ai o poza in baie. Nu te mai catara pe masina, WC, cada etc. pentru a demonstra cat esti de fotogenica sau de smechera. Daca ai facut aceste greseli, sterge repede pozele sau, daca vrei sa le pastrezi, ascunde-le bine!

5. Ai unghii false? Bravo!
Toate am vrea sa ne trezim dimineata cu unghiile lungi si frumoase. Dar unele dintre noi nu reusesc, asa ca apeleaza la unghiile false. Nu e nicio problema, dar nu exagera cu lungimea lor si renunta la culorile stridente, cum ar fi de exemplu cyclamen. Nu mai sunt de mult in trend!

6. Gentile false!
Daca nu ai bani de o geanta originala, mai bine poarta o geanta ieftina, dar fara acele faimoase inscriptionari ale brandurilor cu greutate in intreaga lume, precum si la cele pline cu paiete si mult sclipici. In plus, nu mai asorta geanta cu pantofii pentru ca nu se mai poarta de mult.

Daca tii cont de aceste sfaturi, cu siguranta nu vei deveni o pitzipoanca, iar daca esti deja, ai timp sa-ti revii! Spor la treaba!

(Alexandra Dragos AcasaTv)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu