sâmbătă, 23 mai 2009

Un look nou in 10 minute - extensiile de par clip-in


Extensiile clip-in, o adevarata revelatie in domeniul extensiilor sunt acum disponibile si pentru tine! Acest tip de extensii este cel mai modern in lume la ora actuala,datorita usurintei cu care pot fi utilizate de catre oricine.
Cu extensiile clip-in nu mai e nevoie sa mergi la coafor sa cheltui bani si timp pentru aplicarea si intretinerea lor.
Astfel devi propriul tau stilist.Te aranjezi singura in cateva minute fara batai de cap,drumuri in trafic si spectatori la salon.
Aceste extensii sunt alcatuite din benzi de par natural de care sunt atasate clame discrete foarte sigure datorita sistemului de prindere circular de jur imprejurul calotei,cu ajutorul clipsurilor cu sistem click-clack. Meshele sunt confectionate din par natural cusut in benzi de diferite marimi pt a fi pozitionate pe sectiuni,la ceafa,crestet si laterale.Dupa aplicarea lor sunt insesizabile deoarece sunt acoperite de propriul par iar clipsurile sunt pozitionate in spatele meshei.
Confera parului tau un aspect bogat,sanatos,lungimea mult visata,toate acestea in cateva minute.
Aplicarea si inlaturarea lor este foarte usoara,nu este necesara rabdare pt a le aplica,nu dauneaza sanatatii parului tau,nu se incurca si se intretin asemenea propriului par pentru ca sunt din par natural.
Nimeni nu va stii micul tau secret, secret folosit in desele schimbari de look de catre marile staruri.
Extensiile clip-on sunt ideale pentru orice ocazie,ziua,seara,la petreceri,in club,la nunta..avantajul lor este ca se pot da jos de exemplu cand mergi la piscina sau cand dormi,nu iti creaza senzatie de par greu,parul tau poate respira si creste sanatos!
Se pot coafa exact cum iti doresti,cu placa cu ondulatorul,le poti vopsi in nuanta dorita,toate acestea pt ca sunt de calitate,din par natural,remy,par ce nu se electrizeaza si nu isi pierde stralucirea.
Si cel mai mare avantaj este faptul ca investind intr-un set de extensii clip-on le vei putea purta la nesfarsit!
Orice fata care se respecta,care tine la sanatatea si aspectul parului sau ar trebui sa aiba extensii clip-on. Sunt deosebit de practice,aspectuoase si odata ce le vei avea pur si simplu te vei indragosti de ele.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu